ONS AANBOD

Nieuw (demomodel): Behringer HB01 Hellbabe 20230139

In tegenstelling tot de meeste conventionele pedalen, heeft de HB01 volledig optische controle zonder mechanische bedieningselementen en schakelaars voor een slijtagevrije werking van het pedaal. Een uniek, veerbelast pedaalmechanisme en een vrij instelbare kantelweerstand zorgen voor maximaal comfort. De laag-laag-frequentie is instelbaar via de bereikregeling van 440 Hz tot 250 Hz – dus dit pedaal is ook ideaal voor elektrische basgitaren! Een extra fijnafstemregeling wordt gebruikt voor de hoogfrequente uitbreiding van het regelbereik voor een ongelooflijk briljant en actueel geluid. Voor een precieze aanpassing van de filtercurve voor een stemachtig effectkarakter, heeft het pedaal een super-muzikale Q-regelaar. Met de instelbare boost-functie, inclusief aan / uit-schakelaar, kunt u uw licks effectief markeren. Dubbele status-LED’s voor effect- en boost-activering op de achterkant van het apparaat geven u optimale controle. En last but not least levert ons Ultra Low Noise Circuit een uitstekende geluidskwaliteit. De voeding wordt geleverd door een 9-volt batterij of een DC-adapter (niet meegeleverd).

Specificaties: Met optische controle voor een slijtagevrije pedaalbediening (geen mechanische bedieningselementen en schakelaars), De laag-laag-frequentie kan worden aangepast via de bereikregeling van 440 Hz tot 250 Hz, waardoor het ook geschikt is voor elektrische bas, Uniek, veerkrachtig pedaalmechanisme en vrij instelbare kantelweerstand voor maximaal comfort (kan worden gedeactiveerd), Extra fijnafstemmingsregeling voor uitbreiding van het regelbereik met hoge frequentie voor ongelooflijk briljant en ultra-present geluid, Ultra-muzikale Q-regeling voor nauwkeurige aanpassing van de filtercurve verbetert het stemachtige effectkarakter, Instelbare boost-functie inclusief aan / uit-schakelaar om je licks te markeren, Dubbele status-LED’s voor effect- en boost-activering op de achterkant van het apparaat zorgen voor optimale controle, Ultrageluidscircuit voor een uitstekende geluidskwaliteit, Bediening via 9-volt batterij of BEHRINGER PSU-SB DC-adapter (niet inbegrepen), Voeding optioneel

Staat: NIEUW (demomodel)

Onze prijs nu: € 49,00

normale nieuwprijs is: € 65,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten