ONS AANBOD

Verkocht: Soundcraft Mini Stagebox 16i in rockbag case, 18-06-2024

De Mini Stagebox 16i van Soundcraft is de kleine variant van de 32i versie. Deze digitale stagebox zorgt ervoor dat je maar één Ethernetkabel nodig hebt naar je mengtafel uit de Soundcrafts Si-serie. Van daaruit kun je de 16 ingangen en 8 uitgangen besturen. De Mini 16i-stagebox is uitgerust met hoogwaardige componenten, waaronder Studer-ontworpen voorversterkers, om uitzonderlijke geluidskwaliteit te kunnen leveren. De Mini Stagebox 16i is ideaal voor live sound engineers, kerken, bands, clubbezitters en zakelijke klanten die opzoek zijn naar betaalbare op afstandbedienbare I / O voor hun Soundcraft Si serie console.

Product Kenmerken: RJ45/Cat5 connectivity, 16 remote controlled mic preamps and A/D converters, 8 XLR analog line level outputs, 2U Rack mount design

Technische Informatie: Aansluitingen Analoog: 16 inputs, 8 outputs, Mic Preamps: 16, Bediening op afstand: Alle Soundcraft Si Consoles, Cat5 naar Mixing Console: Ja, Additional or Subsitute I/0: Additional I/0 on Si Console Series, Gewicht: 5,8 Kg

Rockbag: de mini stagebox wordt geleverd met powerkabel in een Rockbag verstevigde stoffe case die zowel voor als achter open te ritsen is voor de toegankelijkheid.

Staat: GEBRUIKT

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten