ONS AANBOD

Verkocht: Botex DC-4P 4ch dimmer pack, 20230228

De Botex DC-4P-H is een dimmer/chaser die op verschillende manieren te gebruiken is. Deze robuuste, 19 inch in te bouwen dimmerpack is perfect te gebruiken voor on the road, maar ook in theaters en andere vaste opstellingen zal deze dimmerpack zijn diensten met alle gemak uitvoeren. Hij is uitgevoerd met twee 6-pin harting aansluitingen en vier schuko aansluitingen, u kunt dus kiezen welke aansluitingen u wilt gebruiken!

Dimmer/chaser met 42 ingebouwde programma’s. De Botex DC-4P-H dimmerpack bevat niet alleen een keuze in aansluitingen, ook een ruime keuze aan ingebouwde chase programma’s is toegevoegd. U heeft de keuze uit liefst 42 programma’s! De programma’s kunt u op verschillende manieren gebruiken, zowel stand-alone als geluidsgestuurd. Deze Botex dimmer/chaser is dus erg veelzijdig en breed in te zetten!

Specificaties: 4-kanaals dimmerpack, 42 ingebouwde chase programma’s, dimmer: 0-100%, standalone te gebruiken, modi: hold dimmer, hold sound, program sound, program chase, automatische chase, automatisch sound, fade-time, full on, standby, 2x 6-pin harting aansluitingen, 4x schuko aansluitingen, afmetingen: 482 x 140 x 132 mm ,gewicht: 3,7 kg.

Staat: GEBRUIKT

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten