Get Adobe Flash player
Categorieën

Omnitronic aktief sound systeem met vele extra’s

Deze Omnitronic XFM-212AP aktieve 2 weg speaker set met draadloze microfoon is uitermate geschikt voor kleine gigs of voor feestjes thuis want deze actieve luidsprekerset is uitgerust met audiospeler, Bluetooth en draadloze microfoon, 150 W RMS Set bestaande uit een actieve box met geïntegreerde versterker en een passieve box 2-weg basreflexsystemen met 30 cm woofer (12 “) en 3,4 cm tweeter (1,34”) MP3-speler met Bluetooth-ontvanger en IR-afstandsbediening SD-kaartsleuf en USB-poort Draadloze overdracht van muziek vanaf uw muziekapparaten (bijv. Smartphone, tablet-pc) via Bluetooth Geïntegreerde UHF-radio-ontvanger met bijpassende handmicrofoon Bediening van de handmicrofoon via twee AA-batterijen (niet inbegrepen) 1 microfooningang XLR / jack, afzonderlijk instelbaar 1 lijningang XLR / stereo cinch, afzonderlijk instelbaar XLR-uitgang voor het koppelen van extra actieve boxen Hoofdbediening met 2-bands EQ, clip en power-LED Limiter-functie voor overbelastingsbeveiliging Lichtzwarte kunststof behuizing met metalen beschermrooster 36 mm montageflens voor statiefmontage Luidsprekerkabel meegeleverd Registratie en gratis in de EU Controle: IR-afstandsbediening

Technische specificaties: Stroomvoorziening: 230 V AC, 50 Hz Totale aansluitwaarde: 250 W. Stroomaansluiting: voeding voor koude apparaten (M) ingebouwde versie stroomaansluitkabel met veiligheidsstekker (meegeleverd) Nominaal vermogen: 150 W RMS Piekvermogen: 250 W. Frequentiebereik: 50 – 18.000 Hz Gevoeligheid: 95 dB Controle: IR-afstandsbediening Audiospeler: USB + SD + Bluetooth Equalizer: Master: 1 x controle 2-band Aansluitingen: Input: 1 x microfoon via 3-pin XLR Input: 1 x microfoon via 6,3 mm jack (ongebalanceerd) Ingang: 1 x lijn via 3-pin XLR Ingang: 1 x lijn via stereo cinch Uitgang: 1 x lijn via 3-pin XLR Uitgang: luidspreker via luidsprekerinstallatie-aansluiting (w) Frequentieband: UHF 863 – 865 MHz Dragerfrequentie: 865 MHz Luidsprekers: 2 x woofers (12 “) ca. 30 cm 1 x tweeter (1,35 “) ca. 3,5 cm Breedte: 37,5 cm Hoogte: 58 cm Diepte: 31,5 cm Totaal gewicht: 20,90 kg

Leveromvang: 1 actieve speaker, 1 passieve speaker, 1 draadloze microfoon, 1 afstandsbediening, 1 speakon signaal kabel en 1 power kabel.

Staat: NIEUW

Onze prijs: € 229,00

normale prijs is € 272,50

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten