Get Adobe Flash player
Categorieën

Shure Beta 91A vlakbed instrument microfoon

De Beta 91, maar dan in een nieuw jasje. Wat direct opvalt is dat Shure gekozen heeft voor een soortgelijk design als de oude variant, maar heeft meer tijd in de techniek gestoken om dit te kunnen verbeteren. Het speciale uiterlijk was dan ook al geslaagd, dankzij de vorm zijn er geen montagemiddelen meer nodig om de microfoon te plaatsen. Leg de microfoon in een kickdrum, piano of waar je ook maar wilt en hij zal het geluid tot in detail netjes opnemen. Omdat hij gemaakt is om te presteren op hoge SPL’s zal hij niet snel ‘over zijn nek gaan’.

Gebruiksgemak: Een geïntegreerde voorversterker, XLR aansluiting en een verbeterde microfooncapsule zorgen voor een beter gebruiksgemak en hij is dan ook perfect geschikt voor het opnemen van vooral lage frequenties. Een superieure attack en punch blijven duidelijk hoorbaar, ondanks een ongelooflijke geluidsdruk die binnenin een kickdrum kan plaatsvinden. Half-cardioide condensator boundary microfoon, ontworpen met de grootse precisie, geïntegreerde microfoon-voorversterker, geschikt voor opname van kickdrum en lage frequenties (ook geschikt voor piano), verbeterde microfooncapsule, superieure attack en punch die zelfs op hoge volumes gedetailleerd en netjes blijven klinken, tweevoudige contour schakelaar voor een geoptimaliseerde opname, afhankelijk van de applicatie, frequentiebereik: 20 tot 20.000 Hz, half-cardoïde opnamepatroon.

Specificaties: Minimum frequentie – 20/21 Hz, Maximum frequentie – 20/20,9 kHz, Maximale SPL – 150 dB/159 dB, Impedantie microfoon – 100/149 Ohm, Aansluiting – 3-pins XLR,  impedantie: 146 Ohm, gevoeligheid: 94dB SPL, maximum SPL (1 kHz bij 1% THD) 1000 Ohm: 151 dB, maximum SPL (1 kHz bij 1% THD) 2500 Ohm: 155 dB, signaal/ruis ratio (referentie op 94dB SPL op 1 kHz): 85.5 dB, dynamisch bereik (op 1kHz) 2500 Ohm: 125.5 dB, dynamisch bereik (op 1kHz) 1000 Ohm: 121.5 dB, eigen geluidsvolume: 29.5 dB SPL-A, nettogewicht: 470 gr, connector: gebalanceerde XLR plug, werkspanning: 11-52V DC fantoomvoeding, 5.6mA

Staat: NIEUW

Onze prijs: € 179,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten