ONS AANBOD

Gebruikt: Soundcraft LX7ll 24 kanaals mengpaneel, 20230201

De Soundcraft LX7-console was zeer succesvol en zijn erfenis gaat verder in de LX7II. Voortbouwend op de rotsvaste betrouwbaarheid van de LX7, biedt de LX7II verbeteringen in audiospecificaties en leent hij ook enkele klassieke ontwerpelementen van de Soundcraft MH3- en MH4-touringconsoles. Gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en met de legendarische geluidskwaliteit waar Soundcraft wereldwijd op vertrouwt door audioprofessionals, is de LX7II perfect voor tourende bands en kleine zalen.

Elektronisch gezien bevat de LX7II een Soundcraft GB30-serie microfoonvoorversterker en EQ-sectie, beide ontworpen door Soundcraft-oprichter Graham Blyth. De 4-bands EQ beschikt over geveegde middensecties en is gemodelleerd naar de veelgeprezen EQ in de MH3 en MH4.
“De GB30 microfoonvoorversterker op de LX7II brengt de kwaliteit en precisie samen van de microfoonvoorversterkers die ze gebruiken op hun grootste tour panelen.
De GB30 EQ dankt zijn erfgoed aan het werk dat we hebben gedaan aan het nieuwe MH-bereik geeft een steilere helling dan normaal op de vaste LF- en HF-secties, waardoor ongewenste middenfrequentie-‘brij’ wordt verwijderd en een helderder geluid wordt geleverd. We hebben een uniek, kosteneffectief ontwerp dat voor het eerst hoogwaardige EQ in een betaalbare mengtafel brengt.”

Andere standaardfuncties van de LX7II zijn onder meer framegroottes tot 24 mono-ingangen en vier stereo-ingangen/returns met vier groepen, stereo-hoofduitgang en een speciale mono-uitgang voor centrale clusters. Er zijn directe uitgangen op de eerste 16 ingangen die geschikt zijn voor meer sporen opname, en zes auxes voor flexibiliteit, effecten en foldback. De LX7II mixt naar zeven uitgangen: vier subgroepen, plus de belangrijkste links-, rechts- en midden (mono) mixuitgangen.
Ideaal voor kleine locaties en optredens: De LX7II zet de traditie van de LX7 voort en is zeer succesvol in live-toepassingen, waaronder performance-PA, geïnstalleerde systemen in gebedshuizen, theaters en soortgelijke toepassingen die afhankelijk zijn van een compacte console om een ​​groot aantal ingangen en maximale uitgangscapaciteit.

Technische specificatie: 100 mm faders, +48V fantoomvoeding, 24 kanalen met 24 ingangen (inclusief stereo-ingangen en retouren), 18 dB/octaaf hoogdoorlaatfilter, 6 aux sends, waarvan 4 pre/post schakelbaar, Groeps- en mix-inserts, 12 segmenten LED-meting, Integrale voeding

Staat: GEBRUIKT in perfecte staat, zowel optisch als technisch

Vraagprijs: € 595,00

of doe een acceptabel prijsvoorstel vanaf € 475,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten