Get Adobe Flash player
Categorieën

MTE Moving Head 7.10 (nieuw)

Deze compacte moving head is voor iedereen toegankelijk en betaalbaar, met zijn 7 leds van elk 10 watt en zijn perfect geïnstalleerde lens zal deze moving head vooral op kleinere locaties meer dan voldoende zijn.

MINDER VERMOGEN – MEER LICHT! LED heeft vele voordelen, maar een van de meest belangrijke is de energiezuinigheid. Help het milieu en uw energierekening, door nu te kiezen voor een LED-lamp! U krijgt zo altijd meer lumen per Watt dan ooit tevoren.

VOLLEDIG COMPATIBEL MET DMX512: Deze moving head is volledig compatibel met DMX512! Maak uw eigen lichtshow met een DMX-controller voor het nauwkeurig regelen van de lampen via de DMX-ingang.

AUTOMATISCHE MODUS: Wilt u de lichteffecten niet zelf regelen? Geen probleem deze moving head is volledig uitgerust met een volledig automatische modus, die de effecten willekeurig toepast, zodat het feest echt kan beginnen.

GELUIDGESTUURD: Met een volledig automatische geluid gestuurde modus, is deze moving head klaar voor alle situaties! De lamp zal zich automatisch aanpassen aan het ritme van de muziek en dekt alle situaties, van een slow waltz tot dubstep – geheel zelfstandig!

MASTER/SLAVE-FUNCTIE: Koppel de DMX-stekkers in een keten en stel een master/slave-functie in voor het identiek regelen van meerdere lampen tegelijkertijd. Creëer wow-effecten en coördineer uw lichtsysteem als nooit tevoren!

STROBOSCOOPFUNCTIE: Deze moving head heeft ook nog extra speciale effecten in de vorm van stroboscoopfuncties.

Staat: NIEUW

Onze prijs: € 89,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten