ONS AANBOD

Verkocht: Dap DVMP-250 DVD player met LCD scherm, 20240254

De DVMP-250 is een geavanceerde DVD-speler van DAP Audio, ontworpen voor inbouw in een 19 inch rack (2U). De speler is voorzien van zowel een display voor de track-status, als een kleurenmonitor (LCD), voor weergave van het beeld. Zo is realtime-monitoring mogelijk, waarbij ook de audio via de hoofdtelefoonuitgang kan worden gevolgd. Naast DVD’s zijn ook SD- en USB-kaarten te gebruiken met de DVMP-250. Tal van bestandsformaten worden stabiel afgespeeld, zowel audio als video. Een afstandsbediening is inbegrepen, zodat ook bij rack-gemonteerd gebruik snel het juiste fragment of de goede track kan worden geselecteerd.

Specificaties: DAP DVMP-250 DVD-mediaspeler, 19 inch rack monteerbaar, formaat: 2U, USB- en SD-slot, ondersteunde media: DVD, VCD, SVCD, CD, CDR, Photo-CD, USB, ondersteunde formaten: WAV, MP3, MPEG4, AVI, RMVB, JPG, VOB Xvid, ingebouwde LCD-monitor, hoofdtelefoonuitgang, gebalanceerde XLR-uitgangen, video-uitgang: NTSC/PAL, HDMI, inclusief afstandsbediening en AV-kabels (RCA), stroomverbruik: 36 Watt, afmetingen: 483 x 260 x 88 mm, gewicht: 3 kg

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten