ONS AANBOD

Verkocht: Dap IPS-SM signaal matrix, 20230199, 03-02-2024

De IPS-SM signaal matrix van DAP is, zoals zijn naam al doet vermoeden, een signaal matrix systeem. Dit signaal matrix systeem heeft 8 line ingangen en 8 line uitgangen. Het volume van de ingangen kan afzonderlijk worden bediend, hierdoor is dit systeem uitstekend geschikt voor horecagelegenheden die in meerdere zalen muziek willen, maar het wel voor elke zaal apart willen kunnen bedienen. Ook bevat dit systeem een alarmsignaal ingang. Op deze ingang kan een DAP IPS-AM alarm matrix (artikelnummer HLD6503) of een DAP IPS-EA gevaren alarm (artikelnummer HLD6504) worden aangesloten. Op deze manier kunt u uw luidsprekersysteem ook als alarmsysteem gebruiken, in geval van nood wordt het geluid uitgeschakeld en zal er een alarmsignaal te horen zijn.

Dit systeem is in te bouwen in een 19 inch rack, de hoogte is 2 HE.

Specificaties: Signaal matrix systeem, Eenvoudige bediening, 8 line ingangen (2 x RCA), 8 line uitgangen (2 x RCA), Microfoon ingang (6,3mm jack), Microfoon doorlink uitgang (2 x RCA), Alarmsignaal ingang (25 pins sub D), Alarm prioriteit functie, Frequentiebereik: 20 – 20.000 Hertz, Werkt op netstroom of op 24 Volt accu, Voeding: IEC (euro), Stroomverbruik: <10 Watt, Afmetingen: 483 x 370 x 89 mm, 19 inch 2HE (9 cm), Gewicht: 7,5 kg.

Staat: gebruikt

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten