ONS AANBOD

Verkocht: MXR Phase 90 20230140, 21-09-2023

De MXR M101 Phase 90 is een klassiek gitaarpedaal dat een warm, rijk, analoog phaser-effect produceert. De M101 staat bekend om zijn hoge geluidskwaliteit en betrouwbaarheid en werd veel gebruikt door niemand minder dan Eddie Van Halen. Hij creëerde er zijn wervelende, ruimtelijke gitaar-geluiden mee. Een phaser combineert het gitaargeluid met een kopie, die steeds voor en na het originele signaal wordt geplaatst. De zogenaamde fase-verschillen die hierdoor ontstaan, zorgen voor een afwisselend dunne en volle, diepe klank. De snelheid van dit pulserende effect stelt u in met de speed-knop. De toepassingen van de M101: De M 101 – die ook heel geschikt is voor zang, toetsen en basgitaar – kan verrassend veel effecten voortbrengen. Experimenteer bijvoorbeeld met de snelheid van de puls, om hem gelijk te laten bewegen met het tempo van de muziek. Het is echter ook interessant om de phaser zijn eigen tempo te geven! Lage instellingen geven akkoorden en arpeggio’s een prettig golvend effect mee, terwijl een hogere speed ervoor zorgt dat uw solo’s een heerlijke drive hebben. Een ander fantastisch effect is om een opgenomen gitaarpartij door het pedaal te leiden, terwijl u live de snelheid aanpast.

Specificaties: Type modulatie – effect phaser, True bypass, Voltage 9V, Voeding mogelijk via batterij, Center negative / positive center negative, Type adapter plug barrel 2.1 mm (binnenmaat), Gewicht (incl. verpakking): 400 gr, Afmeting (incl. verpakking): 14,0 x 11,0 x 6,6 cm, phaser-gitaarpedaal, kleur: oranje, input/output: 6,3 mm mono-jack, LED-indicator, voeding: 9 V-batterij (niet meegeleverd) of optionele Dunlop ECB003 AC Adapter, controls: footswitch, speed-draaiknop

Staat: NIEUW (demomodel)

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten