ONS AANBOD

Gebruikt: DBX 3031 1/3 Octave grafische equalizer (20230065)

De dbx 3031 Graphic Equalizer is een krachtige multifunctionele eenheid die is ontworpen om alle
flexibiliteit en kracht te leveren die professionele gebruikers nodig hebben. Met precisieschuifregelaars met lange worp, schakelbare hoog- en laagdoorlaatfilters, gebalanceerde / ongebalanceerde connectoren en ultra-ruisarme prestaties,
is de 3031 meer dan gelijk aan alle kritische audiotaakvereisten. De 3031 biedt 31 ISO-standaard centrale, 1/3 octaaf constante Q-frequentiebanden in één pakket. Selecteerbare 6 of 12dB boost/cut geeft
de gebruiker superieure controle over de signaalverwerking, terwijl het gebruik van componenten met lage tolerantie nauwkeurige
frequentiecentra oplevert. Beschikt over variabele hoog doorlaat filters en schakelbare laag doorlaat filters. De eenheid bevat ook een passief bypass-systeem dat de equalizer volledig uit het audiopad verwijdert wanneer de stroom is uitgeschakeld. Ook inbegrepen is een actieve bypass die vergelijking van het geëgaliseerde signaal met het origineel mogelijk maakt.

XLR, barrièrestrip en 1/4 inch tip-ring-sleeve-connectoren maken het apparaat eenvoudig te integreren in elk type gebalanceerd of ongebalanceerd audiosysteem. Gehuisvest in een robuust 2U EIA-standaard 19″ koudgewalst stalen chassis, zal de 3031 bestand zijn tegen jarenlang misbruik, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor permanente installaties of reizende gezelschappen. Opnamestudio’s, uitzendfaciliteiten, geluidsversterkingstechnici, muzikanten en zowel geluidsaannemers zullen merken dat het ongecompliceerde ontwerp en de veelzijdige opties voor signaalcontrole de 3031 tot een
krachtige audiotool maken. Dbx gebruikt alleen componenten van de hoogste kwaliteit met lage tolerantie, waardoor een uitstekende betrouwbaarheid en een compromisloze geluidskwaliteit worden gegarandeerd. Van permanente installaties tot geluidscontracten, kritieke audio klinken
versterking, de dbx 3031 levert totale prestaties.

Specificaties: 31 ISO-standaard centrale 1/3 octaaf, constante Q-frequentiebanden, Variabele hoogdoorlaat- en schakelbare laagdoorlaatfilters van 12 dB/octaaf, Elektronisch gebalanceerde ingangen, servo-gebalanceerde uitgangen, XLR, barrièrestrip en TRS-aansluitingen, Schakelbare 6 of 12 dB boost/cut, -12/+15dB ingangsversterking, Passieve bypass verwijdert de equalizer uit het signaalpad wanneer de stroom is uitgeschakeld, Staafdiagram, met 8 segmenten LED-headroom, Chassis ground lift-mogelijkheid, Toroïdale voedingstransformator.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 125,00

of doe een acceptabel prijsvoorstel vanaf € 99,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten