Get Adobe Flash player
Categorieën

VERKOCHT: Crown XLS 1502 PA versterker, 16-05-2022

De Crown XLS 1502 is de tweede versie uit de XLS DriveCore 2-serie. Met een stoere maar strakke uitstraling en een scherm dat drie keer zo groot is als zijn voorganger is er gedacht aan looks en functionaliteit. Maar vooral de processing heeft een grote upgrade gekregen. Er zit namelijk een DSP in met verschillende functies, zodat je altijd het gewenste geluid kunt creëren en genoeg power kan leveren terwijl je nog steeds voldoende headroom hebt. Aan de binnenkant vinden we een klasse D versterker. Omdat het een digitale versterker betreft is hij toch erg licht in gewicht met veel functies. Denk bijvoorbeeld aan de Peakx limiters. Hiermee kun je de maximale output bereiken terwijl je toch je speakers beschermd. Ook de LED’s zijn zelf in te stellen. Wil je alleen de blauwe LED’s uit hebben of moet het scherm ook donker zijn. Als je zo min mogelijk afleiding wil veroorzaken kun je er ook voor kiezen om alle LED’s uit te schakelen, dus ook de signaal LED’s die we vinden bij elk kanaal. De enige LED’s die niet uit kunnen zijn die van de Clip en thermische beveiliging, zodat je ten alle tijde ziet als er onverhoopt toch clipping of oververhitting plaatsvind. Om te voorkomen dat ongewenst je instellingen worden gewijzigd kun je het menu vergrendelen terwijl de volumeknoppen wel blijven werken. Zo kan dus niemand aan jouw DSP instellingen of limiters komen. Bijvoorbeeld voor in de verhuur kan dit erg handig zijn. Kortom, de Crown SLX 1502 geeft je alle vrijheid en houdt daarbij toch de veiligheid in acht.

Specificaties: Invoer modus: Stereo – In deze modus gaat de ingang van kanaal 1 naar de uitgang van kanaal 1 en de ingang van kanaal 2 naar kanaal 2 output. Dit is de modus waarvoor de versterker in de fabriek is geconfigureerd.; Bridge – In deze modus wordt de kracht van beide kanalen gebundeld als één signaal. Je hoeft in deze modus maar 1 ingang en 1 uitgang te gebruiken.; Ingang Y – In deze modus wordt het ingangssignaal van kanaal 1 naar de uitgang van kanaal 1 en kanaal 2 gestuurd. Het ingangssignaal 2 wordt genegeerd.; Uitvoermodus: Stereo – In deze modus stuurt de versterker het ingangssignaal van kanaal 1 naar de uitgang van kanaal 1 en het ingangssignaal van kanaal 2 naar de uitgang van kanaal 2.; Bridge-Mono – In deze modus wordt het vermogen van beide versterkerkanalen geleverd in een enkele belasting van 8 of 4 ohm. PeakX Plus Limiter: Feed-forward output limiter met door de gebruiker instelbare attack, release en threshold (0,1 dB resolutie), plus geïntegreerde feedbackbegrenzer om het clippen van de versterker tot een minimum te beperken. Op afstand aan/uitschakelen: Op de achterkant vind je een aansluiting om de versterker op afstand in slaapstand te zetten. Vergrendeling voorpaneel: Om de knoppen vanaf het voorpaneel uit te schakelen of te vergrendelen, houdt je de Prev en Next tegelijkertijd ingedrukt totdat het scherm zegt “Locked”. De draaiknoppen blijven werken. Om te ontgrendelen, houdt je Prev en Next ingedrukt totdat het scherm zegt “Unlocked”.; Het voorpaneel kan ook worden vergrendeld vanuit de software en vanaf het hoofdpaneel. Maar als het eenmaal is vergrendeld in de software kan het alleen worden ontgrendeld vanuit de software. Je kan het dan niet ontgrendelen vanaf het voorpaneel. De roterende knoppen blijven wel werken.

Vermogen: Stereo 2 Ohm: 2x 775W. Stereo 4 Ohm: 2x 525W, Stereo 8 Ohm: 2x 300W, Bridge-mono 4 Ohm: 1550W, Bridge-mono 8 Ohm: 1050W

Overige gegevens: PureBand crossover systeem voor betere prestaties en controle, Gevoeligheid (volts RMS) voor volledige power bij 4 ohm: 0,775V of 1,4V selecteerbaar, Frequentiebereik (bij 1 watt bij 4 ohm, 20 Hz tot 20 kHz): +0 dB, –1 dB, Signaal-ruisverhouding vol vermogen bij 8 ohm A-gewogen: >103 dB, Dempingsfactor (8 ohm) 10 Hz tot 400 Hz: >200, Overspraak (onder nominaal vermogen): bij 1kHz: >85dB, bij 20kHz: >55dB, THD: <0,5%, Intermodulaire storing: <0.3% (60 Hz and 7 kHz at 4:1 from full rated ouput to -30 dB), Afmetingen: 48,5cm (19 inch)x 8,9cm x 19,6cm (BxHxD), Gewicht: 3,9kg

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten