Get Adobe Flash player
Categorieën

VERKOCHT: INNOX ABS 19 inch flightcase 2 HE, 53x34x15, 02-07-2022

Voor het meenemen van je effectapparatuur, processoren of equalizers kun je een reguliere 19 inch flightcase gebruiken, maar deze Innox doubledoor flightcase is speciaal voor ondiepe apparatuur. De case is namelijk 8 inch oftewel 203.2 mm diep. Dat betekent een compacter formaat zonder loze ruimte, dus makkelijker mee te nemen. Deze variant heeft een hoogte van 2U. De case is gemaakt van ABS in een stevig ontwerp. Het patroon op de bovenkant heeft is negatief weergegeven aan de onderkant. Hierdoor zijn de cases uit de Innox ABS-8-serie uitstekend stapelbaar. Verder is de case voorzien van aluminium profielen en vlindersluitingen. Dankzij de rubberen voetjes kun je de flightcase ook veilig wegzetten. De flightcase wordt geleverd inclusief rackware en montage materiaal.

Specificaties: Materiaal ABS, Aantal rack-units verticaal 2 U, Inbouwdiepte (voor-achter) 200 mm, Stapelbaar, Vlindersloten, Handgrepen, Gewicht en afmetingen inclusief verpakking
Gewicht: +/- 3,2 kg, Afmeting: 53,0 x 34,0 x 15,0 cm

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

VERKOCHT

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten