Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Sennheiser Evolution 815S zangmicrofoon

De Sennheiser Evolution 815S is een dynamische zang microfoon met aan en uit switch. Het cardioïde opnamepatroon van de E 815S zorgt voor uitstekende feedback. De robuuste metalen constructie en interne demping isoleren het aanraak geluid. Ideaal voor algemene vocale en instrument versterking en club PA. Standaard voorzien van stille aan-uitschakelaar.

Specificaties: Robuuste en betrouwbare metalen constructie, Schok gemonteerde capsule, Lage gevoeligheid voor stoten en gebruiksgeluid, Brom compenserende spoel die elektrische interferentie vermindert, Stille aan/uit (reed) schakelaar (kan indien nodig in de ‘aan’ stand worden vergrendeld), Neodynum ferromagneet met borium  die de microfoon stabiel houdt ongeacht de temperatuur, Falcon ring die voor een Consistent geluid zorgt in de loop van de tijd.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 49,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten