Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: DBX 223XL stereo/mono crossover

De DBX 223XL kan op twee manieren werken. Oftewel gebruikt u hem om tot in detail als een tweeweg stereo setup aan te sluiten, oftewel gebruikt u hem voor als een mono drieweg setup. De tweeweg modus wordt meestal gebruikt voor een simpele stereo sub/top combinatie. U bepaalt zelf de crossover frequentie om de ideale overlapping te vinden tussen hoog en laag. Gebruikt u hem in een drieweg setup? Dan kunt u één kant van uw drieweg installatie aansturen, of dubbel mono. Dan kunt u eenvoudig een verdeling maken tussen hoog, mid en laag en daar ook weer de overlapping in bepalen. DBX bezuinigt niet graag. Liever iets meer betalen dan een compromis sluiten met een inferieur onderdeel. Mede hierdoor is het merk zo populair geworden. Er worden geen compromissen gemaakt, alleen het beste is goed genoeg. Zo is het systeem onder meer voorzien van Linkwitz-Riley 24dB/oct filters. Dit zorgt voor een efficiënte scheiding en afkapping vanaf een bepaalde frequentie. Status LEDs en potentiometers bieden u voldoende overzicht, maar wel een eenvoudig te bedienen setup.

Productspecificaties: stereo tweeweg of mono drieweg actieve crossover, compact 1 HE 19 inch formaat, gebalanceerde XLR in- en uitgangen, optimale scheiding en verdeling van frequenties binnen uw PA-systeem, hoogkwalitatieve Linkwitz-Riley 24dB/oct filters, modus-schakelaar voor tweeweg of drieweg werking, gecombineerde sub (laag) output, x10 schakelaar op beide kanalen om een wijder frequentiespectrum te benaderen, 40 Hz high pass filters om subsonische frequenties te elimineren, phase reverse schakelaar op alle outputs om fase-problemen te elimineren, individuele volume-controle op alle uitgangen, stereo/mono status LEDs, CE-keuring, frequentie-reikwijdte totaal: 20 tot 20.000 Hz (+/- 0.5 dB), frequentierespons: 90 kHz (+0/-3dB), signaal/ruis verhouding: +4 dBu, over een spectrum van 22 kHz gemeten, dynamisch bereik: 114 dB, ongewogen op elke output, stereo modus: laag/hoog: 45 tot 960 Hz of 450 tot 9600 Hz (via x10 instelling), mono modus: laag/mid: 45 tot 960 Hz of 450 tot 9600 Hz (via x10 instelling), mono modus: mid/hoog: 45 tot 960 Hz of 450 tot 9600 Hz (via x10 instelling), indicator stereo werking: groene LED, indicator mono werking: gele LED, indicator low cut: rode LED per kanaal, indicator x10 instelling: groene LED per kanaal, indicator fase inversie: rode LED per output (2 per kanaal), werkspanning: 100-230V AC, 50/60 Hz, opgenomen vermogen: 15 Watt, aansluiting netspanning via meegeleverde IEC naar 230V Schuko connector, afmetingen: 44 x 483 x 175 mm, gewicht: 1.7 kg

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 95,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten