Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Behringer Eurorack UB1622FX-PRO mengpaneel

De Behringer Eurorack UB1622FX-PRO is een uiterst robuuste PA en studio mixer. Met deze mixer haalt u verschillende, hoogwaardige functies in huis. Waaronder een multi-effectprocessor, een FBQ Feedback detectie systeem en Voice Canceller functie, voor karaoke-toepassingen. De mixer leent zich bij uitstek voor niveau-aanpassing van audio-signalen, voorversterking en het bijmengen van effecten. De FBQ functie maakt het u gemakkelijk om de mixer te gebruiken in combinatie met microfoons. Hoogwaardige microfoon voorversterkers zorgen voor een nette weergave van vocalen. Bovendien is een fantoomvoeding selecteerbaar. Zodat u in uw studio makkelijk te werk gaat met condensator microfoons die deze voeding vereisen. Wanneer u microfoons gebruikt bij uw mixer kan er weleens feedback ontstaan. Deze ongewenste feedbackfrequenties wilt u zo snel mogelijk weren uit uw main mix. Middels het handige FBQ feedback detectie systeem branden de LEDs in de belichte frequentieband van de EQ fader. Hiermee ziet u in één oogopslag welke banden er last hebben van feedbackfrequentie. Voortaan schakelt u feedback snel uit! De Behringer Eurorack UB1622FX-PRO heeft een geïntegreerde multi-FX processor aan boord. U heeft de keuze uit ruim 100 verschillende effecten. Variërende van chorus tot reverb-effecten. Wanneer u middels een extern effecten-apparaat uw mix wilt verfraaien kan dit ook. De afzonderlijk bewerkte signalen worden op Aux returns verzameld en belanden zo op de main mix. Tevens kunt u met de Aux-routes de mix voor musici op het podium weergeven, de zogeheten monitormix. Met deze mixer kunt u zo aan de slag, hetzij live of thuis in uw studio!

Specificaties: robuuste PA en studio mixer, 4 hoogwaardige ‘onzichtbare’ microfoon voorversterkers, geschikt voor 130dB dynamisch bereik met 24-bit 192 kHz sampling rate, studiowaardige FX processor met 100 effecten, 3-bands EQ, low-cut filter op alle mono-kanalen, 12 gebalanceerde, high-headroom ingangen, met +4/-10 level selectie op stereo kanalen, 2 aux sends per kanaal, 1 pre/post fader selecteerbaar voor monitoring, 1 post fader voor interne FX of externe send, clip LEDs, mute, main mix en subgroep routing met solo en PFL functies, 2 subgroepen met aparte uitgangen voor flexibele routing, 2 multi-functionele stereo aux returns, main mix uitgangen met jack en vergulde XLR-connectoren, aparte control room/hoofdtelefoon en 2-track uitgangen, selecteerbare +38V fantoomvoeding voor condensator microfoons, externe voeding voor weinig werkgeluid en sublieme respons, robuuste en compacte constructie, aansluitingen stereo/mono: 6.3mm stereo jack plug, 2-track aansluitingen: RCA connector, afmetingen: 301 x 97 x 351mm (BxHxD), gewicht: 4.3.

Staat: GEBRUIKT

GERESERVEERD

Vraagprijs: € 99,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten