Get Adobe Flash player
Categorieën

CB SKY keyboard voor kinderen met 54 toetsen

Uitermate geschikt keyboard voor kinderen om het spelen te leren en kennis te maken met muziek. Door de ingebouwde opname techniek kun je jou eigen gecomponeerde muziek opnemen en met de bijgeleverde microfoon kun je jezelf met zang begeleiden, onze conclusie: een geweldig keyboard met veel functies zoals opnemen en afspelen, ritmes, digitale weergave, verschillende geluidseffecten, verschillende instrumenten, opnemen , afspeelfunctie met microfoon, enz.

Productdetails: Toetsenbord: 54 toetsen (19 mm toetsbreedte), 100 klanken, 100 ritmes, 10 demosongs, 10 percussieprogramma’s, automatische begeleidingsprogramma’s, opnamemogelijkheid voor melodieën, start/stop, een vinger akkoord, normaal akkoord Effecten : vibrato, sustain, leerprogramma in drie stappen, metronoom, led-display, ritme snelheidsregeling volumeregeling, aan/uit schakelaar, microfooningang, 2 ingebouwde speakers, voeding: DC 9 V voeding, batterijvoeding: 6x AA ( batterijen niet inbegrepen), afmetingen: 740 x 280 x 75 (in mm), gewicht: 1960 g

Leveromvang: 54 toetsen kinderkeyboard met microfoon, voeding, muziekbladstandaard (keyboardstandaard is niet inbegrepen, kan er wel bij geleverd worden.)

Staat: NIEUW

Prijs: € 49,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten