Get Adobe Flash player
Categorieën

GEBRUIKT: VocoPro VHF-3300 duo draadloos mic.syteem

Ga op pad met dit VocoPro draadloze systeem. Dit oplaadbare pakket bevat dubbele microfoons en een ontvanger met dubbele antenne en twee microfoon oplaadpoorten. De VHF3300 biedt volledig oplaadbare dubbele draadloze microfoons die aan de bovenkant van de ontvanger kunnen worden gemonteerd voor eenvoudig opladen. Eenvoudig en effectief, de VHF3300 bespaart u veel geld door die dure batterijaankopen te elimineren. Plaats elke microfoon gewoon in de oplaadpoort bovenop de ontvanger als deze niet in gebruik is en bereid de handmicrofoons van de VHF3300 voor op het volgende gebruik. Supergemakkelijk zonder extra aansluitingen, VocoPro is de eerste die een oplaadbaar systeem aanbiedt dat in zijn eigen ontvangerstandaard is ingebouwd.

Specificaties: Ontvanger/microfoonoplader met dubbele antenne beveiligt microfoons wanneer ze niet in gebruik zijn, 2 oplaadbare 9V-batterijen meegeleverd met microfoons, Squelch-circuit om achtergrondgeluid en RF-ruisuitbarstingen te elimineren, VHF-band Quartz-Lock zorgt voor driftvrije werking, Auto-mute-circuit met geruisloze aan/uit schakeling, Individuele volumeregelaars voor elk microfoonkanaal zorgen voor nauwkeurige vocale mixen, Dubbele JACK 6.3 mm ongebalanceerde uitgangen of enkele gemengde signaaluitgang, Ongelooflijk werkbereik tot 30 meter (zelfde ruimte), LED-indicatoren op het voorpaneel om de signaalsterkte te controleren, Veelzijdig dankzij de meerdere uitgangen, Perfect voor live performances en DJ’s

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 99.00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

 

meerdere foto’s volgen