Get Adobe Flash player
Categorieën

GEBRUIKT: Sony Handycam HDR-SR5E – 40 GB HDD compleet

Van Sony deze HDR-SR5E uiterst compacte en stijlvolle AVCHD HDD Handycam met ClearVid CMOS Sensor, x.v.Colour en Carl Zeiss Vario-Sonnar T-lens. Met ingebouwde 40-GB HDD, welke maximaal 15 uur aan 1080i HD-film kan opslaan.

Specificaties: Fotomodus voor het maken van foto’s, zelfs tijdens het filmen, Automatische lenskap, welke zelf open en dicht gaat, 2.7-inch LCD touchscreen, voor een gemakkelijke bediening, Breedbeeld video-opname, Camcorder Mediatype Harde schijf Type, optische sensor ClearVid CMOS, Optische sensorgrootte, 1/3 ” Digitale zoom80 x systeemTTL-contrastdetectie, Digitaal videoformaat AVCHD, MPEG-2, Beeldopnameformaat JPEG, interfaces meegeleverd S-Video, USB 2.0, component video, composiet video/audio, Analoog VideoformaatPAL-opnamemodi digitale fotomodus, Surround SoundDolby Digital 5.1-kanaalsopname, Effectieve videoresolutie1,43 MP, digitale zoom 80x, digitale scèneovergang Witte fader, zwarte fader Optische sensorgrootte 1/3 inch, Optische zoom 10x, Print Standard Pict Bridge- ondersteuning, Autofocus TTL-contrastdetectie, Effectieve fotoresolutie 2,0 MP
digitaal videoformaat MPEG-2, AVCHD, Camcordersensor resolutie 2,1 MP, Optisch sensortype Clear Vid CMOS.

Leveromvang: Sony handycam, externe voeding, laadstation, 3 batterijen, afstandsbediening en alle mogelijke aansluitkabels (HDMI, RCA, USB, voeding enz, enz.)

Staat: GEBRUIKT maar in perfect werkende staat.

Vraagprijs: € 155,00 compleet

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten