Get Adobe Flash player
Categorieën

Ashdown Woodsman Parlour, 25 watt Akoest. gitaarversterker

Speciaal voor bespelers van een semi-akoestische gitaar heeft Ashdown de Woodsman line-up op de markt gezet. Het kleinste en meest portable model is de Ashdown Woodsman-Parlour combo voor semi-akoestische gitaar. Compact mag hij zijn, dat betekent echter niet dat Ashdown niet de nodige functies heeft toegevoegd. Naast uw gitaar sluit u namelijk ook uw microfoon (XLR) aan, erg handig om met uw gitaarspel mee te zingen! Gebruik de galm op de Parlour en het geheel klinkt gelijk een stuk groter en rijker.

Eigenschappen: Het vermogen is 25 watt. Uw gitaar kunt u qua klankkleur nog wat bijschaven met de equalizer (bass, mid, treble). Zelfs als er eigenlijk aan uw gitaar niets schort is dit een methode om bijvoorbeeld uw stem wat meer ruimte te geven in het totaalplaatje. Kortom: handig dat het erop zit. Ook handig is de aux-in, hiermee kunt u bijvoorbeeld uw MP3-speler aansluiten. Met andere woorden: de Parlour is er voor uw gitaar, stem en backing-track. En lekker compact natuurlijk, dus makkelijk te vervoeren naar optredens.

Specificaties: combo voor semi-akoestische gitaar, vermogen: 25 Watt, speaker: custom designed Celestion 8 inch, HF tweeter, microfooningang met volumecontroller, gitaaringang met volumecontroller en EQ: bass/mid/treble, studiokwaliteit galm, mastervolume, aux-in (3.5/6.5 mm) voor (bijvoorbeeld) MP3-speler, kleur: bruin, Gewicht: 4,25 kg. Afmetingen H 254 x B 302 x D 175 (H: + 15 mm voor voet)

Staat: NIEUW

Onze prijs: € 139,00

Normale prijs: € 199,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten