Get Adobe Flash player
Categorieën

Ashdown Woodsman Classic, 40 watt Akoest. gitaarversterker (nieuw)

Woodsman Classic 40Watt Acoustic Combo

De Woodsman bouwt voort op een lange traditie van akoestische versterkerontwerp om toonaangevende normen voor vocale en instrumentprestaties te leveren.
Ontworpen voor de nieuwe golf van akoestische artiesten, kondigt Ashdown de Woodsman-familie van versterkers aan, een combinatie van traditionele, prachtige houten kasten met krachtige moderne functies voor live optredens en opnames.
“Ashdown heeft een lange traditie in het maken van geweldige versterkers voor akoestische artiesten”, zegt Mark Gooday van Ashdown. “Met deze nieuwste reeks hebben we versterkers ontworpen die een fantastisch geluid leveren voor een nieuwe generatie akoestische gitaristen en zangers en de functies bieden die ze nodig hebben op een nieuw betaalbaar niveau.”

Aansluiten en uitvoeren: Met ingangen voor microfoons en akoestische gitaar, zijn Woodsman-versterkers ideaal voor duo’s of solozangers / gitaristen, en leveren ze pure, heldere, akoestische klank en essentiële afstemmingsfuncties, waaronder fase-omkering en feedback die notch-filters elimineert.
Woodsman-serie: Er zijn drie compacte modellen beschikbaar: 25W Parlor, 40W Classic en 65W Jumbo. Elk model heeft een speciaal ontworpen 8 ”Ashdown-driver. Het Classic- en Parlor-model zijn ook voorzien van een hoorn voor een beter geluid met een volledig bereik.
The Classic:
Het 40W Classic-model bouwt voort op de Parlor en voegt een toonregeling toe voor het microfoonkanaal, actieve en passieve ingangen op het gitaarkanaal, faseomkeerschakelaar, notch-filter en een XLR DI-uitgang voor opnemen of aansluiten op een PA.

Specificaties: Uitgangsvermogen 40Watt, Luidsprekerconfiguratie 1 x 8 inch, Frequentierespons -3dB @ 28Hz en 28kHz, Hoge instrument ingangsimpedantie 10k ohm, ingangsbereik 300mV – 20V pp, Lage instrument ingangsimpedantie 3,9M ohm, ingangsbereik 150mV – 10V pp, Lijningang 10k ohm Niveau 0dBu, Lijnuitgang 4,7 k ohm niveau 0 dBu, signaal-ruis groter dan 80 dB (vlakke EQ), EQ +/- 15 dB bij 100 Hz en 10 kHz, effecten verzenden 10 k ohm niveau 0 dBu, vervorming minder dan 0,8% THD
H 326 x B 350 x D 225 (mm) (H: + 15 mm voor voet); Gewicht (kg) 8,54

Staat: NIEUW

Onze prijs: € 189,00

Normale prijs is: € 259,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten