Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: American DJ Revo 4 licht effect.

Met dit ADJ Revo 4 licht effect kun je geweldige effecten maken en controleren via een DMX controller.

Specificaties: LED DMX-512 Moonflower uit de populaire REVO-serie met 256 vlijmscherpe rode, groene, blauwe en witte kleuren, Produceert unieke en opwindende LED-patronen die op een muur, plafond of dansvloer kunnen worden geprojecteerd – geweldig met of zonder mist, 256 in totaal 5 mm LED’s : 64 rood, 64 groen, 64 blauw en 64 wit, 2 DMX kanaalmodi ( 4- kanaalsmodus of 256 – kanaalsmodus ), 4-knops LED, DMX-display Koppelbaar via XLR-aansluitingen, Brede bundelspreiding beslaat een groot gebied, 3 bedieningsmodi: DMX, Sound Active & Primair / secundair, Geluid actief vanuit ingebouwde programma’s, Stroboscoopfunctie, Stralingshoek: 50 graden, Loopt extreem cool! – GEEN Duty Cycles!,  Werkt de hele nacht!, Inclusief ophangbeugel, Stroomverbruik: maximaal 29 W, Extreem lange levensduur van de LED’s (100.000 uur nominaal ), In / uit IEC-stroomaansluitingen voor doorlussen stroom Multivoltage: AC 100-240 V, 50/60 Hz, Afmetingen: L 312 x B 306 x H 334 mm
Gewicht: 4,2 kg.

Staat: GEBRUIKT maar in perfecte staat.

Vraagprijs: € 99,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook 

klik op de foto’s om te vergroten