Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Rackmeubel 19 inch, mobiel

Zeer degelijk verrijdbaar meubel voor het plaatsen van 19 inch inbouw apparatuur, zoals bijvoorbeeld bovenin een mengpaneel en CD controller en in de voorzijde diverse apparatuur zoals versterkers, equalizers, draadloze ontvang- en zend units enz, enz.

Afmetingen: meubel H 95 (inclusief wielen) x B 52,5 x D 60 cm, 19 inch raillengte boven = 38 cm (8 HE) en de frontrail is 60 cm (13 HE) en de inbouwdiepte is 38 cm.

Meubel is voorzien van een servicedeur en een kabel doorvoer gat aan de achterzijde en er is tevens een 220 Volt 4 voudige stekkerdoos aanwezig, verder zijn er links en rechts uitsparingen als handgreep en lange sleuven voor luchtdoorstroming (koeling). Meubel is gemakkelijk te verplaatsen door de aangebrachte wielen waarvan er 1 is voorzien van een rem.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 95,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten