Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Dateq SPL2 stereo limiter

De SPL2 is de standaard versie van de Dateq geluidsdruk-begrenzers. Hij biedt de oplossing voor de meeste van uw geluidsproblemen. Deze limiter wordt door steeds meer instanties gezien als de beste in zijn klasse.

Beschrijving: De microcontroller in de begrenzer meet continu het ingangssignaal en verzwakt de uitgang zoveel als noodzakelijk is om de maximale geluidsdruk beneden een vooraf ingestelde waarde te houden. Omdat de SPL2 begrenzer geen piek limiter is, wordt de dynamiek van de muziek niet aangetast. Op de SPL2 kunnen zowel de ingangsgevoeligheid (threshold) en de uitgangsverzwakking (output-level) worden ingesteld. Alle connectoren en de regelaars kunnen na de installatie worden verzegeld, zodat deze achteraf niet meer kunnen worden aangepast.

Specificaties: Dateq SPL2 limiter, ingangsgevoeligheid, uitgangsverzwakking, verzegelbaar, RCA (cinch) ingangssignaal connectors (kunnen, indien gewenst, vervangen worden door XLR), XLR uitgangs connectors, 19 inch inbouw, 1 HE (4,5 cm) hoog.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 95,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten