Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Park (by Marshall) GB 50-15 basversterker

Deze Park GB 50-15, geproduceerd bij Marshall in Korea is uitgerust met een 15 inch basspeaker met een vermogen van 50 watt. Deze versterker is voorzien van een volume, bass, treble, compressor en master regelaar en heeft tevens een 6 bands equalizer voor de fijn afstelling. Op het frontpaneel vindt je tevens de input, maar ook een hoofdtelefoonuitgang waardoor hij ook ideaal is om thuis te kunnen spelen. Op het achterpaneel vindt je een line-out aansluiting en tevens een send en return aansluiting voor eventuele effect apparatuur en je kunt nog een extra speakerkast aansluiten. Kortom een zeer complete basversterker, zeer geschikt voor de beginnende bassist, maar ook zeker voor de gevorderde.

Afmetingen: H 68,5 x B 50 x D 30 cm; Gewicht: 25 kg.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 119,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten