Get Adobe Flash player
Categorieën

Z.G.A.N.: Yamaha LS-9 / 16 kanaals digitaal mengpaneel met USB

De mengpanelen uit de LS9-serie treden in de voorname voetstappen van de Yamaha PM1D, PM5D en M7CL en breiden de line-up van Yamaha’s digitale mengpaneel uit voor live geluid en installaties. Hoewel dit model compact en licht genoeg is om door één persoon te worden verplaatst en gemakkelijk te installeren, bevat het functies die in de praktijk bewezen zijn in eerdere digitale consoles van Yamaha en uitstekende geluidskwaliteit. Naast een uitgebreid scala aan gating-, compressie- en egalisatiemogelijkheden, is er ook een ingebouwde USB-geheugenrecorder / -speler voor opnemen of afspelen van achtergrondmuziek, en andere functies die je alles geven wat je nodig hebt voor klein tot middelgroot live geluid of geïnstalleerd toepassingen in opmerkelijk compacte alles-in-één consoles.

Het verrassend kleine formaat en lichtgewicht van de LS9-16 maken het een perfecte keuze voor toepassingen die maximale draagbaarheid en gebruiksgemak vereisen. De Yamaha LS9-16 heeft: 16 mono mic / line-ingang en 4 stereo-ingangskanalen, uitbreidbaar tot 32 kanalen in twee lagen, 16 mixbussen, 8 matrixbussen, plus stereo- en mono-bussen met LCR-modus,
Compact en licht genoeg voor één persoon om gemakkelijk te verplaatsen en in te stellen ( 12,0 kg), Virtueel rek boordevol effecten en EQ voor vrijwel alle verwerkingsvereisten.

Dit mengpaneel wordt tevens geleverd met een TP-LINK router om hem via een IPAD of TABLET te kunnen bedienen.

Leveromvang: Yamaha LS9-16 mengpaneel, 2 19 inch rackears, TP-LINK router, router kabel en power kabel.

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

Vraagprijs: € 1775,00 (BTW artikel)

LET WEL: nieuwprijs is nog altijd € 5995,00 (was ooit € 6800,00)

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten