Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Flightcase voor verschillende doeleinden, blauw

Deze blauwe flightcase met losse binnencase is voor diverse doeleinden geschikt. De binnencase is geschikt voor 2 HE 19 inch apparatuur zoals bijvoorbeeld een versterker of andere randapparatuur en voor aansluit mogelijkheden zoals XLR- of speakon contacten. De kabel die je rechts ziet opgerold is de externe 220 V stroomaansluiting voor een stopcontact binnen. De binnencase zit er los in en kan dus eenvoudig verwijderd worden.

De case is voorzien van een frontdeksel en een service luik aan de achterzijde, de flightcase is voorzien van 4 koelroosters, 2 handgrepen en 2 vlindersloten. De binnencase is voorzien van een 19 inch rail voor 2 HE apparatuur en een stopcontact en is verwijderbaar.

Afmetingen flightcase buiten: B 59,5 x H 26,5 X D 52+8,5 cm; binnen: B 56,5 x H 23,5 X D 48+7 cm

Afmetingen binnencase: B 53,5 x H 20,5 X D 40 cm

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 59,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten