Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Philips DVDR 3300 H, DVD recorder met harde schijf

Deze Philips DVDR 3300 H is uitgerust met 80 gb harde schijf en is tevens een DVD-recorder
Neem eerst op de harde schijf op wat je wil bewaren zonder zich zorgen te maken, waar het moet worden opgeslagen. Houd wat u wilt op DVD in duurzame kwaliteit.
Kijk wat je wilt – wanneer u wilt, neem maximaal 130 uur televisie op de harde schijf van 80 GB op, One Touch Pause Live TV bevriest de actie direct, Instant Replay voor het herbeleven van een live tv-moment met één druk, FlexTime naar het begin terwijl kijken tijdens het opnemen van het einde opname gemakkelijk gemaakt, i.LINK digitale invoer voor perfecte digitale camcorder kopieën, ShowView voor snel en eenvoudig programmeren, VPS / PDC neemt TV-programma’s precies van begin tot eind op, Tweevoudige media voor opnamen op zowel DVD + R / RW & DVD-R / RW
Speelt ze allemaal: Films: DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, (S) VCD, Foto: Foto-CD (JPEG) en Muziek: CD, CD-R / RW en MP3-CD

Highlights: harde schijf / DVD-recorder, 80 GB harde schijf, Neem maximaal 130 uur televisie op de 80 GB harde schijf, One Touch Pause Live TV, Pause Live TV zet u de regie.
Als de recorder is ingeschakeld, een grote interne geheugen start automatisch het opnemen van het
programma waar u naar kijkt – zodat u kunt pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan van het programma, op elk gewenst moment. Als u nodig hebt om een pauze te nemen, kunt u uw pauzeren ‘live’ TV-programma met slechts één druk op de
knop, en verder kijken wanneer het u uitkomt.
Instant Replay: Met Instant Replay kunt u herbeleven magische filmmomenten en super sport scenes – wanneer u maar wilt. Met een druk op een knop, de harde schijf af te spelen de laatste 30 seconden. Het overslaan van achteruit vereist verder niets meer dan opnieuw op de knop te drukken. i.LINK digitale invoer Ook bekend als IEEE 1394 en FireWire, i.Link
is dat alle audio- en videosignalen via een enkele kabel digitaal, zonder verlies van beeld en geluid kwaliteit. Met i.Link digitale video-ingang, kunt u uw homevideo’s in hun originele digitale kopie beeldkwaliteit.
Dual Media: Philips DVD-recorders ondersteunen ‘dual media’ opname – de mogelijkheid om opnamen op te creëren
DVD + R / RW en DVD-R / RW discs. Nu kunt u elke schijf te kopen en uw Philips-recorder zal maken die volledig compatibel opnames, die kunnen worden afgespeeld op elke DVD speler.

Wordt geleverd zonder afstandsbediening, maar is nog gewoon te verkrijgen.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 39,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten