Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Pearl PW-48 48v phantom power

Met deze Pearl PW 48 phantom power krijg je de mogelijkheid om, als je nog een mengpaneel hebt zonder phantom power, microfoons of andere apparatuur zoals bijvoorbeeld condensator microfoons aan te sluiten en te kunnen gebruiken. De aansluiting hiervan dient te gebeuren met s polige XLR connectors. Deze box wordt zelf gevoed door een 12 v voeding.
Hierdoor kunnen vier microfoons worden aangesloten en verbonden aan de gebalanceerde (of ongebalanceerde) ingangen van recorders, mengtafels of PA apparatuur. XLR-verbindingen door Neutrik worden gebruikt. De box wordt gevoed door 12V DC en een aparte voedingsapparaat wordt toegevoerd die de noodzakelijke 12V DC voedt. Het schakelcircuit van het apparaat is op de bovenkant geprint en toont de gebruikelijke DC naar DC converter (oscillator, transformator, rectificatie, glad en regelgeving) voorzien 48V DC op de XLR ingangen. Er is een aan / uit-schakelaar met LED-indicatie.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 39,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten