Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Roland BluesCube BC60/310 gitaarversterker

De BC-60/310 BluesCUBE versterker bied elke gitarist een echte vintage sound. Net als de populaire BC-60, is deze full-featured versterker het resultaat van een uitgebreide analyse van vintage amp geluiden uit de Amerikaanse tweed aan de Britse stacks. En waar de oorspronkelijke BC-60 beschikt over een 12 inch speaker, de BC-60/310 wordt geleverd met drie zware 10-inch speakers voor dat onmiskenbaar klassieke geluid. Ondanks de naam BluesCube is deze versterker buiten de blues voor meerdere muziekstijlen inzetbaar, zoals country en zelfs hard-rock. Een veelzijdige versterker dus.

Specificaties: Tube Logic technologie voor een realistisch vintage geluid met verbeterde betrouwbaarheid,
75 watt RMS vermogen, Drie heavy-duty 10″ speakers, 2 kanalen: normaal en lead kanaal, Crunch en Boost schakelaars voor schreeuwende high-gain tonen, Drie-band toonregeling plus onafhankelijke presence regelaar, Rectifex circuit emuleert twee verschillende soorten eindversterker gelijkrichters, VS gemaakte Acutronics drie galmveersysteem, ingebouwde effectloop schakelbaar tussen lijn- / pedaal level.

Afmetingen: B 53 x H 45,5 x D 29 cm; Gewicht: 19,3 kg.

Staat: GEBRUIKT met lichte gebruikssporen

Vraagprijs: 249,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten