Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Flightcase met randapparatuur, FX-compressor-gate-equalizer

De meest voorkomende randapparatuur voor live performance bij elkaar in 1 flightcase:

A) 1X Lexicon MX-300: Tussen de MX200 en de MX400 kan natuurlijk niets anders zitten dan de MX300. Deze stereo effectprocessor is in feite de MX400, maar dan met een dieet achter de rug. Met dezelfde kwaliteit als de MX400 is de MX300 te gebruiken in true stereo, dual modus en als VST plugin. Bij de laatste optie neemt de ingebouwde quad-processor het processorgebruik van de effecten op zich, waardoor de snelheid van uw PC of MAC niet afneemt. Intern heeft u de beschikking over 16 legendarische Lexicon effecten, zoals reverb, delay en modulatie effecten. Daarnaast heeft de MX300 een ingebouwde DBX compressie, waardoor de kwaliteit van het geluid uitstekend is. Met vijf verschillende routing modi, veel fabrieks- en gebruikersprogramma’s en MX-Editor software om de parameters van de MX in te stellen en op te slaan krijgt u een compleet pakket waarmee u altijd uit de voeten kunt!

B) 2X DBX-166XS: Met de 166XS van DBX krijg je meer controle over het geluid in een studio of tijdens een liveshow. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld drums vetter later klinken, sustain toevoegen aan een gitaar en vocalen laten uitblinken. De DBX 166XS kun je zowel in een studio inzetten als tijdens een liveoptreden. Je kunt het geluid van instrumenten zoals gitaren en drums aanpassen, maar ook vocalen helderder laten klinken ten opzichte van andere instrumenten. Daarnaast heeft het apparaat een PeakStop limiter ingebouwd. Die zorgt ervoor dat versterkers en luidsprekers beschermt worden tegen geluidspieken en voorkomt daarmee dure schade. DBX 166XS stereo en dual mono: Een van de handige eigenschappen van de DBX 166XS is dat hij zowel in stereo als in dual mono modus kan werken. De jack- en XLR-in- en uitgangen op de compressor zijn van hoge kwaliteit en je kunt er ook een koptelefoon op aansluiten. Dankzij het led-display dat gain reduction, compression threshold en gate threshold weergeeft, is het apparaat snel en nauwkeurig in te stellen.

C) 1X Drawmer MX40: Haal de bezem door je audio met de Drawmer MX40 Pro Quad Punch Gate. De Drawmer MX40 Pro Quad Punch Gate heeft vier kanalen die je kunt gebruiken als 4 losse gates of als 2 stereo gates. Met de key filter kun je iedere gate laten ‘luisteren’ naar een specifiek deel van het frequentiespectrum. Stel hem op de snaredrum bijvoorbeeld in op 200 Hz en hij zal niet worden afgeleid door bekkens en kick. Met de external key kun je de gate laten luisteren naar een audiobron naar keuze. Pas de gate bijvoorbeeld toe op de basgitaar terwijl hij ‘luistert’ naar de kick. Basnoten worden nu alleen doorgelaten als de drummer zijn kick-pedaal intrapt. De Peak Punch functie zorgt voor extra definitie.

D) 1X DBX 231 graphic equalizer: De equalizers van DBX zijn de industriestandaard voor touring, studio’s en audio-installaties. Dat is niet gek, gezien de bewezen kwaliteit van de afgelopen vier decennia. De DBX 231S is een heerlijk klinkende en betaalbare 31-bands equalizer die gebruik maakt van de kennis die het merk de afgelopen jaren heeft vergaard. Hij voldoet dan ook aan de wensen van de meest veeleisende geluidsversterkingsomgevingen, maar is wel ontzettend simpel te bedienen. De DBX 231S heeft twee 31-bands kanalen. De banden verschillen onderling steeds 1/3-octaaf van elkaar qua frequentie en zijn elk met 6 dB te versterken of verzwakken. Via een schakelaar kunt u het bereik zelfs vergroten naar +/-12 dB. Verder zijn van beide kanalen afzonderlijk de ingangsversterking te regelen tussen de -12 dB en + 12 dB en een low-cut schakelaar te activeren. Indien u deze heeft geactiveerd, worden alle frequenties onder de 50Hz afgezwakt met 12dB per octaaf. De 231S biedt een uitzonderlijke sound en stevige betrouwbaarheid. Hij heeft een uitgebreide frequentierespons van 10 Hz tot 50 kHz en een dynamisch bereik van maar liefst 112 dB. Dit komt door de kwalitatief hoogwaardige onderdelen en een nauwgezette aandacht voor detail. De DBX 231S is een welkome aanvulling voor vrijwel iedere setup en mag dan ook met recht zijn plaats innemen in de reeks aan geweldige DBX signaalprocessors.

E) 1X Flightcase 6HE 19 inch: inbouwdiepte van de flightcase is 47 cm.

Staat: GEBRUIKT maar technisch in perfecte staat.

Vraagprijs totaal: € 545,00 (nieuwprijs totaal is € 1069,00)

Vraagprijs Lexicon MX-300: € 149,00 (nieuwprijs: € 289,00)

Vraagprijs DBX 166XS p.stuk: € 79,00 (nieuwprijs: € 139,00 p.st.)

Vraagprijs Drawmer MX40: € 115,00 (nieuwprijs: € 289,00)

Vraagprijs DBX 231: € 79,00 (nieuwprijs: € 139,00)

Vraagprijs Flightcase: € 85,00 (nieuwprijs: € 149,00)

Verzenden en ophalen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

klik op de foto’s om te vergroten