Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Midas Venice 320 mengpaneel incl. flightcase

De MIDAS VENICE 320 is een uitstekend klinkende analoge mixer voorzien van 28 mono mic en 8 stereo line inputs, 24 direct outs, 4 monitorgroepen en 2 FX send/returns. Ideaal voor grotere bands, festivals of opnames.

De Midas Venice 320 is een groot formaat mengpaneel direct gericht op de professionele live-sound markt. De Venice 320 heeft de kwaliteit en de feature set-up wat men verwacht van Midas, wat resulteert in ultra-stille werking, flexibele signaal routing en een algehele ongerepte geluidskwaliteit. De console is een 6-bus eenheid met verschillende chassisconfiguraties. Deze console beschikt over 32 input kanalen met gebalanceerde XLR microfoon voorversterkers en 1/4 inch jack lijn inputs.

Alle ingangen zijn voorzien van directe uitgangen en inserts voor het routeren van audio naar externe verwerkers, beeldscherm mixers, etc. Group en Master eindtrappen zijn voorzien van gebalanceerde XLR male connectors. Vier-band sweep EQ biedt ongelooflijk gedetailleerde signaal contouren. Acht extra send uitgangen voorzien discrete niveauregeling en kunnen worden gebruikt voor de routing van effecten, monitoren, enz.

Wordt geleverd in een degelijke flightcase op bluewheels + 2 originele zwanenhals desk verlichting.

LET OP: de Harting multi connector wordt niet meegeleverd.

Staat: GEBRUIKT maar technisch en optisch in een perfecte staat.
Vraagprijs incl. flightcase: € 1249,00
vanwege de grootte is alleen ophalen mogelijk en op afspraak te bezichtigen

klik op de foto’s om te vergroten