Get Adobe Flash player
Categorieën

GEBRUIKT: Yamaha DG 60-112 gitaarversterker

Deze Yamaha uit de DG-serie is de DG60 een compacte, krachtige 60-Watt, 1×12 combo. U kunt 8 ongelofelijk goed klinkende amp presets in 2 kanalen selecteren. Per kanaal kun je een uitgebreide sound klaarzetten om onder het spelen makkelijk naar toe te schakelen! U kunt ook van kanaal veranderen met een optionele voetschakelaar (wordt niet meegeleverd), voor een soepel geslaagd optreden. De DG60 bevat ook een een Eminence 12″ Speaker, een nieuw ontworpen Digital Spring Reverb, een Effects Loop, een luidspreker-simulator voor directe opname, en een uitgang voor de hoofdtelefoon, perfect voor thuis te repeteren tot ‘s avonds laat, zonder je huisgenoten of de buren wakker te maken!

Specificaties: Digitaal gedeelte: Compleet Digital Signal Processing, interne 8-kanaals Preset, Digital Reverb (veer), Speaker Simulator (LINE OUT); Analoge Sectie 60W Solid State Power Amp, 12 inch Speaker (Yamaha Eminence) X1; 8 Preset Amp Modellen per kanaal; Front paneel Controllers per kanaal: gain, master, treble, hi-mid, low-mid, bass, presence, reverb, AMP keuzeschakelaar, voor elk kanaal (A / B), kanaal keuze schakelaar (A / B); Achterpaneel Controllers: effecten loop met Wet / Dry Blend knop, achterwand switch: , Output hoofdtelefoon/line-out met Speaker Mute-knop, effect send / return met db switch (0 db / -20 db): Indicator: Piekniveaudisplay LED (rood)
Aansluiting Jacks: INPUT hoog / laag, Standaard hoofdtelefoon o lne-out Mono Jack, Effect send / Return Jack; Footswitch jack (ch select / reverb).
A / D converter: 20-bit 3-bit floating; D / A-converter: 20-bit; Sampling Frequentie: 48 kHz; Input / Impedantie: Input High: -20dBm (THRU) / 1M ohm; INPUT LOW: 10dBm (THRU) / 1M ohm.
Output / Impedantie: speaker: 60 W RMS / 8 ohm line-out: 2dBm / 47 ohm; Effect send -28dBm / 1k ohm
Voeding Vereisten: 230V, 50Hz; Stroomverbruik: 70W

Afmetingen (B x H x D): 542 x 504 x 276 mm; Gewicht: 18,0 kg

Staat: GEBRUIKT (heeft lichte gebruikssporen, zie foto’s)

GERESERVEERD

Vraagprijs: 176,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten