Get Adobe Flash player
Categorieën

Gebruikt: Marshall Mosfet 100 Reverb gitaarversterker

MARSHALL MOSFET 100 REVERB COMBO MODEL 5100

Deze Marshall versterker is van de MARSHALL JCM 800 Serie van de jaren 1980 en is een split channel ontwerp wat Marshall oorspronkelijk de JMP ERA noemde. Het ontwerp werd uitgevoerd in pure valve, hybrid en solid state formaat.
De Mosfet Power Stage 5100 benadert zeer nauw een Valve Power Stage in vergelijking met een normale transistorised Power Stage.
Marshall nam de Solid State ontwikkeling zeer serieus in die tijd en kwam met een aantal zeer goede producten. De meesten zouden het erover eens zijn dat de latere Solid State producten, zoals de Valvestate serie echt een stap achteruit waren. Dit is echt een mooie punchy 1×12 inch combo gitaarversterker die ook nog makkelijk te dragen is. Met zijn 4 ohm 100 watt vermogen is deze versterker veelzijdig te gebruiken, zowel op het podium als ook thuis of in de oefenruimte.
Dit is echt een rock solid versterker en heeft dezelfde preamp configuratie als Marshall gebruikte bij de 3203 en 4203 serie

Specificaties: vermogen 100 watt, impedantie 4 ohm, 12 inch speaker, 2 kanaals, footswitch aansluiting, effect aansluiting (return & send), line-out met aparte volume regeling, hoofdtelefoon aansluiting, externe speaker aansluiting, afmetingen: B 48 x H 42 x D 25 cm, gewicht: 19,7 kg.

Wordt geleverd met originele Marshall footswitch

Staat: gebruikt (optisch en technisch in perfecte staat)

Vraagprijs: € 285,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 3, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten