Get Adobe Flash player
Categorieën

Vintage ocassion: Peavey Combo 300 basversterker

Deze in technische topstaat verkerenede basversterker van Peavey staat alleen zijn mannetje, met zijn 300 watt RMS vermogen en 15 inch Black Widow speaker laat hij menige vloer trillen. De versterker beschikt over alle mogelijk instellingen en ingangen. Nostalgie herleeft, maar is niet kapot te krijgen.

Specificaties: 300 watt RMS, High en Low input, Patch out en in, lage equalizer, hoge eqaulizer, crossover frequentie, pre-amp out, power amp in, 15 inch Black Widow speaker, externe speaker aansluiting (min. 4 ohm), afmeting: H 69 (76 met wielen)- B 61 en D 33 cm, gewicht: zwaar genoeg

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: 225,00

vanwege het gewicht is alleen ophalen of bezorgen mogelijk

klik op de foto’s voor de vergroting