Get Adobe Flash player
Categorieën

Soundcraft 200 Delta 24x4x2 mengpaneel in flightcase

Fantastische Soundcraft 200 Delta Mixing Console, dit mengpaneel is voorzien van 24 kanalen en 4+2 aux kanalen. Een super, duidelijk en natuurlijk signaal maakt dit een prachtig en makkelijk te gebruiken mengpaneel voor studio- of live gebruik. Dit mengpaneel is ontworpen voor meerdere toepassingen en heeft veel LED- indicatielampjes op veel schakelaars, beschikt over mono stereo of dubbele ingangskanalen en heeft 6 aux kanalen voor monitoring en heeft op elk kanaal een 4 + 2 toonregeling. De 200 Delta serie omvat een scala aan ingangsmodules, uitgangsmodules en frame opties waarmee de gebruiker het mengpaneel kan configureren voor een breed scala van toepassingen, zowel live als in de studio.

Leveromvang: Soundcraft 200 Delta mengpaneel, externe voeding met losse powerkabel, flightcase en uitvoerige documentatie en users guide.

Staat: GEBRUIKT maar in perfecte staat

Prijs: 395,00

Vanwege de grootte van het mengpaneel is alleen ophalen of bezorging mogelijk.

Klik op de foto’s om te vergroten