Get Adobe Flash player
Categorieën

Occasion: JB Systems XO-24 crossover

De crossover is de meest ideale manier om het beste te halen uit iedere geluidsset. Omdat u met een crossover de frequentieverdeling tussen laag en mid/hoog zelf in handen heeft, kunt u de frequenties zelf verdelen en zodoende zorgen voor een evenwichtig klankbeeld en een krachtig geluid. Deze JB Systems XO 2.4 crossover beschikt over de bekende 24 db/octaaf Linkwitz-Riley filters. Hiernaast beschikt hij over een subsonic filter op 40Hz, die ongewenste, vermogenvretende frequenties laat vervallen. Hierdoor houdt u meer vermogen over voor andere frequenties, omdat bijna alles onder de 40Hz niet meer te horen is. De XO is eenvoudig 19 inch in te bouwen dankzij de geringe hoogte van slechts 1 HE. Hierdoor kan hij altijd wel in een versterkerrack worden opgenomen en heeft u vrij weinig ruimte nodig om uw geluid op te waarderen en uw vermogen optimaal te benutten.

Specificaties: JB Systems XO 2.4 19 inch Crossover, 2-weg stereo of 3-weg mono crossover, Frequentie bereik: 20Hz tot 20kHz, +0/-0,5 dB, Crossover-frequenties (normal mode): 45 – 960 Hz, Crossover-frequenties (x10 mode): 450 – 9600 Hz, Filtertype: Linkwitz-Riley, 24 dB/octave, Inschakelbaar subsonisch filter op 40 Hz, Fase-schakelaar, Gain-regeling voor alle in- en outputs, THD+Noise: <0.004% bij 4dBu, 1kHz, S/N-ratio: >90dB @ 1 kHz, Lijn-ingangen: 1V op 10 kOhm, Uitgangen: 1V op 600 Ohm, Input: 2x XLR Female, Output: 4x XLR Male, Spanning: 230V AC/50 Hz, Afmetingen: B 483mm (19 Inch) x H 44mm (1HE) x D 136mm, Gewicht: 2,33 kg.

Opmerking: 1 blauw led lampje is defect, verder in perfect werkende staat.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 69,00

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten