Get Adobe Flash player
Categorieën

Omnitronic MP-10 megafoon met ingebouwde sirene

Gebruiksvriendelijke megafoon van Omnitronic type MP-10 waar je de aandacht mee kan trekken en een duidelijke versterkte boodschap kunt brengen. Megafoon is in allerlei situaties in te zetten en heeft bovendien een ingebouwde sirene. Het vermogen van is 10 Watt in compacte uitvoering met geïntegreerde microfoon, verder heeft hij diverse melodieën en is het volume traploos regelbaar. Met de zogenaamde pistolen grip en draagband heeft men de megafoon altijd bij de hand. Door het hoogwaardige kunststof huis (ABS) is hij slag- en krats bestendig en is hierdoor ook licht in gewicht. Voor de stroomverzorging heeft men 4 x 1,5 V batterijen (model D) nodig (deze worden niet meegeleverd).

Specificaties: Stroom verzorging: 4 x 1,5 V batterijen (model D), Geluidsvermogen: 10 Watt RMS, Doorsnede trechter: 155 mm, Totale lengte megafoon: 245 mm, Bereik: +/- 250 meter, Gewicht: 0,6 kg.

Staat: NIEUW

Prijs: € 24,90

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook

klik op de foto’s om te vergroten