Get Adobe Flash player
Categorieën

OMNITRONIC MIC-77H OVERHEAD MICROFOON

Compacte, maar hoogwaardige condensator microfoon van Omnitronic type MIC-77H. Ideaal geschikt voor directe of overhead opname van akoestische, maar ook elektrische instrumenten. Deze microfoon is uitgerust met nierkarakteristiek voor een goede feedback onderdrukking. Microfoon moet gevoed worden met externe phantom voeding (9-52 V). De microfoon is gemaakt van een zinken druk giet behuizing die wel tegen een stootje kan en daarom uitermate geschikt is voor live optredens.

Technische specificaties: Type – condensator, Impedantie – 100 Ohm, gevoeligheid – -38dB (+/-3 dB), Phantom voeding – 9-52 V DC, Aansluiting – 3 pins XLR, Richtkarakteristiek – nier, Frequentie bereik – 30-18000 Hz, Gewicht – 162 Gram.

Microfoon word geleverd met een passende microfoonklem met 5/8 inch en 3/8 inch adapter, wind bescherm kap en een bescherm tasje.

Staat: NIEUW

Prijs: € 39,50

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1, ophalen kan natuurlijk ook.

klik op de foto’s om te vergroten