Get Adobe Flash player
ONS AANBOD

Archive for the ‘3 = KOMT BINNEN’ Category

Komt binnen: Occasion: BSS Opal FCS966, graphic equalizer

Grafische equalizers zijn te vinden in zowat elke correcte toepassing, van kamer contouren voor feedback controle en algemene audio zoetstof. Traditioneel vind veel algemene EQ”ing plaats op de faders alleen, maar dit beperkt het gebruik van de faders aan elk uiteinde van de schaal voor de verdere prescisie EQ werk. Dus hebben we de FCS-966 met apart LF en HF contour filters voorzien., die een totaal geluid balans kan veranderen zonder verstoring van een gedetailleerde kamer of luidspreker respons. Deze filters kunnen gebruikt worden om ruimte effecten te veranderen of te verwijderen met de temperatuur, bezoekcijfer of vochtigheid. Al deze effecten kunnen gemakkelijk gemaakt worden, zonder de kiritische fader instellingen die al gemaakt zijn te verstoren.

Specificaties: 30 filter faders per kanaal, 45 mm long throw faders, voelbaar middengebied in filterwegen, high pass filter met sweep, hoog en laag frequentie filter, voorzien van gain (max +10dB), clip indicatoren, LED VU meter, bypass filter, in- en uitgangen: XLR, 6.3 mm jack en Combi-con, 19″ breed, 3HE hoog.

Staat: GEBRUIKT

Komt binnen: Occasion: Lexicon MPX-100 effect module

Lexicon MPX 100 Dual Channel effecten Unit

De Lexicon MPX 100 Dual Channel effect module is een 19 inch rack-mount unit die bekend staat voor zijn eenvoudige en niet-storende gebruikersinterface met een paar knipperende lampjes, zonder digitaal display. Het is een twee kanaals, veelzijdig en heeft uitstekende effecten.

Staat: GEBRUIKT

Komt binnen: ZGAN Dap 19 inch flightcase 4HE,

Dap Audio 19 inch 4HE flightcase die gemakkelijk te gebruiken is. Bescherm hiermee uw kostbare”on-the-road” apparatuur.

Hoofd aspecten: licht gewicht, professioneel materiaal, stapelbaar, ”All-weather” bestand, vlinder sluitingen, rack bevestiging strips aan voor en achterzijde, degelijke afwerking.

Specificaties: Afmetingen 515 x 573 x 288 mm (LxBxH), Gewicht 9,14 kg, Artikel code D7372B

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

klik op de foto’s om te vergroten