Get Adobe Flash player
ONS AANBOD

Archive for the ‘6 = NIEUW BINNEN’ Category

MTE keyboard kruk (nieuw)

Degelijke en zeer gebruiksvriendelijke keyboard kruk, in 3 hoogten verstelbaar. Voor het vervoeren of opbergen laat de kruk zich heel eenvoudig samen klappen (zie foto’s)

Technische Details: Zitvlak voorzien van stevig skai met comfortabele vulling; Afmeting zitvlak is 39 x 31 cm; Hoogte instelling op 39, 44 en 49 cm; Totaal gewicht van de kruk is 2,7 kg.

Staat: NIEUW

Prijs: € 22,95

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

MTE Z keyboard standaard (nieuw)

Deze uit staal gefabriceerde Z vormige standaard is universeel geschikt voor keyboards met een minimale breedte van 82 cm. Met zijn prijs / gebruik verhouding is deze standaard de beste keuze.

Deze standaard is traploos in hoogte verstelbaar van 55.5 tot 85.5 cm, wat duidelijk aangegeven wordt op beide staanders wanneer de standaard herhaaldelijk gemonteerd dient te worden, zodat men altijd op beide staanders de juiste hoogte instelling heeft. De dubbele aandraai mogelijkheid op elke staander geeft de zekerheid dat hij veilig op hoogte blijft staan. Verder zijn alle contact vlakken van rubbers voorzien.

Technische Details: Het aflig oppervlak is 81.5 cm lang; De aflig breedte is 20,5 cm (diep); De grond staander is 38,5 cm breed (diep); Het totale gewicht van de standaard is 2.3 kg (licht gewicht); Maximaal toelaatbaar gewicht is 20 kg.

Staat: NIEUW

Prijs: € 29,95

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

Ammoon sustain pedaal, universeel (nieuw)

Dit sustain pedaal van Ammoon is geschikt voor elk keyboard en/of digitale piano die voorzien zijn van een extra jack ingang voor het aansluiten van sustain pedaal.

Staat: NIEUW

Prijs: € 17,95

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

NEEWER NW-105 UNIVERSELE TABLET/IPAD HOUDER (NIEUW)

Deze Neewer NW-105 tablet houder is universeel en geschikt voor alle merken tablets en typen IPads in de maat van 6 tot11 inch oftewel 15,5 cm tot 28,5 cm. De houder is in alle mogelijke hoeken te verstellen zodat hij op een comfortabele manier gebruikt kan worden en kan in combinatie op een microfoonstandaard of als stand alone op een eigen standaard gebruikt worden.

Artikel wordt geleverd zoals afgebeeld op de eerste 3 foto’s van l naar r, microfoonstandaard en ipad zijn geen onderdeel van dit artikel en dienen alleen als voorbeeld.

Staat: NIEUW

Prijs: € 28,95

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

Demomodel: Phoenix STC-100 TSB strat e.gitaar

Deze e.gitaar van het merk Phoenix type STC-100 TSB is een zeer bekende kopie van een wel zeer bekend merk en is een uitermate geschikte gitaar om mee beginnen met name door zijn prijs.

Gitaar is voorzien van 3 single coils die op verschillende manieren in te stellen zijn door de de 5 standen schakelaar, verder is hij voorzien van een volume knop en 2 toon regelaars.

Gitaar wordt geleverd met een signaal kabel.

Opmerking: de losse plastic wat je op de foto ziet is de beschermfolie die na ingebruikname verwijderd word.

Staat: NIEUW (demomodel)

Vraagprijs: € 69,00 (normale nieuwprijs = vanaf 119,00)

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 2

klik op de foto’s om te vergroten

Occasion: AKG D5 dynamische zang microfoon

Als er één range van producten is waarin er gestreden wordt om leven en dood dan is het de dynamische microfoon klasse onder de 100 euro. Dit is voor u als consument natuurlijk alleen maar positief omdat alle merken een perfect stukje techniek neer willen zetten voor een hele nette prijs. Natuurlijk doet AKG hier ook aan mee en dat is precies de reden dat de AKG D5 bestaat.

Eigenschappen van de AKG D5: De microfoon heeft zeer goed geluid, en dankzij de goede techniek hoeft u ook niet bang te zijn dat de microfoon u ooit in de steek zal laten. Daarbij komt nog eens de zeer stevige buitenzijde die ervoor zorgt dat de microfoon een flinke klap kan hebben. Dit is zeker voor podiumgebruik heel verstandig, omdat u per ongeluk wel eens een microfoon op de grond kunt laten vallen. De microfoon wordt aangesloten met een XLR-kabel en dat geeft u de zekerheid dat deze kabel goed vast zit en dat iemand deze niet zomaar los zal maken. Kies nu voor degelijkheid met een zeer goede sound!

Specificaties: Microfoon AKG D5 / professionele dynamische handheld microfoon / richtkarakteristiek: supercardioide / frequentiebereik: 70 Hz tot 20 kHz / gevoeligheid: 2.6mV/Pa (-52 dBV) / impedantie: minder dan 600 Ohm / connector: 3 pins XLR / buitenzijde: mat antraciet / zeer degelijke bouw / gewicht: 340 g

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

Vraagprijs: € 59,00 (nieuwprijs: € 74,00)

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

Occasion: AKG D7 dynamische zang microfoon

Iedereen die met muziek bezig is weet het belang van een goede microfoon. U kunt natuurlijk voor een paar tientjes een “leuke” microfoon kiezen maar daar zal u een echte artiest geen plezier mee doen. Maar als ze zien dat u met een AKG microfoon uit de D7 serie aan komt dan weet u zeker dat er een lach op het gezicht zal verschijnen. De supercardioide richtkarakteristieken zorgen ervoor dat u uw stemgeluid zeer precies kunt opvangen. Daarbij komt nog eens het feit dat de AKG D7 gemaakt is van een zeer stevig metaal een heel goed in de hand ligt. Dit allemaal samen met het feit dat de microfoon niet kapot te krijgen is geeft u de zekerheid een microfoon te hebben die u nooit in de steek zal laten.

Specificaties: Microfoon AKG D7 / professionele dynamische handheld microfoon / richtkarakterestiek: supercardioide / frequentiebereik: 70 tot 20.000 Hz / gevoeligheid: 2.6 mV/Pa (-52 dBV) / noise level: 18 dB / impedantie: 2000 ohm / high pass filter: 80Hz / aansluiting: 3-pins XLR / afwerking: mat grijs / afmetingen: lengte: 185.2mm, diameter: 51mm / gewicht: 340 gram / zeer stevige bouw.

Staat: GEBRUIKT

Vraagprijs: € 79,00 (nieuwprijs: € 118,00)

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

Occasion: AKG Elle C condensator zang microfoon

Condensator microfoons zijn niet voor niets al vele jaren een standaard microfoon in de studio. Maar op podia ziet u ook steeds meer condensator microfoons en daardoor weet u ook zeker dat het geluid van een zeer hoog niveau is. AKG heeft een zeer goede condensator microfoon ontwikkeld die een heel goed geluid biedt aan ieder soort stem en geluidssysteem.

Deze ELLE C microfoon is speciaal ontwikkeld voor met name vrouwenstemmen en ook het uiterlijk is zeer trendy. Dit is mede te danken aan de zilveren buitenzijde en het slanke design, hierdoor wordt de microfoon ook heel chic en geschikt voor ieder soort toepassing. Maar natuurlijk draait het allemaal om de binnenzijde van de ELLE C microfoon en daarmee zit het ook goed. De zeer heldere klank en het mooie frequentiebereik van 60 tot 20.000 Hz is dusdanig professioneel dat de microfoon bij iedereen past.

Specificaties: richtkarakteristiek: cardioide / frequentiebereik: 60 tot 20.000 Hz / gevoeligheid: 4 mV/Pa -48 dBV / maximale SPL: 145 dB / signal to noise ratio: 69dB / impedantie: =2.000 ohm / fantoomvoeding: 9 tot 52 Volt / connector: 3-pin XLR / kleuren: zilver / gewicht: 260 g

Staat: ZO GOED ALS NIEUW

Vraagprijs: € 175,00 (nieuwprijs: € 269,00)

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

klik op de foto’s om te vergroten

MSA UK SOPRAAN UKELELE met TAS in 3 VERSCHILLENDE KLEUREN

Kwalitatief hoogwaardige, maar betaalbare sopraan Ukelele van MSA type UK-Sopraan

Specificaties Ukulele: Model: Sopraan, Klankkast: Lindenhout, Hals: Lindenhout, Fingerboard: plywood, 15 frets, Bridge: blackwood, Lengte: 53 cm, Schaal lengte: 35 cm, Hals breedte: 37 mm, Zilverkleurige mechanieken, 4 nylon snaren, Stemming: A-D-Fis-H, Glanslak

Leverbare kleuren: Zwart-Sunburst en Naturel

Ukelele wordt geleverd met een tas

Staat: NIEUW 12 mnd. garantie

Prijs: € 39.50

verzendkosten: zie button “verzendkosten” pakket code 1

 

Klik op de foto’s om te vergroten